• 1ew6xmbclhc00os0g4.jpg
  • 2pbtt5ln8i80cwsskc.jpg
  • 2ujun2kjso0088o8c8.jpg
  • 31hmqv8rnqw4oswsso.jpg
  • omzjbrhp7esgwsw8og.jpg
Eiendom Benahavis
Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis


Leilighet til salgs i benahavís

€730 000
Ny på markedet! Duplex penthouse med store terrasser og 3 soverom til salgs! Dette er en unik boligutvikling, laget i overenstemmelse med kriteriene for bærekraft, økologi og bioklimatisk arkitektur. Bygningene er bygget på forskjellige bakke nivåer for å skape optimal utsikt for beboere av område rundt. 

Grøntområdene er en stor del av prosjektets design, laget for å respektere en variasjon av arter og stedegne lokale trær. Med blant annet vertikale hager og grønne korridorer som lenker sammen hver av hagens faser og inkluderer bygningene i unike naturlige omgivelser. 

Boligutviklingen består av 92 lyse og romslige hjem med 3 soverom hver, store terrasser og alle er vendt mot sør. De 4 etasjes bygningene har alle store penthouse leiligheter med moderne design og terrasser hvor den fantastiske utsikten kan nytes hele dagen. 

Disse hjemmene er designet med rom som er romsligere enn det nåværende gjennomsnittet på markedet. Det er blant annet en åpen løsning mellom kjøkken og stue og terrasse. 

Det følger også med 2 parkeringsplasser og oppbevaringsrom med boligene. 

Disse hjemmene blir levert med høy kvalitets finish, inkludert marmor gjennom hele leiligheten, store fliser på badet, store terrasse dører, beste utvalg av baderom og kjøkken utstyr, LED lys, klimaanlegg og oppvarmet gulv på badene, som standard i alle boligene. 

Boligene har også minimalt energiforbruk og hjelper til å beskytte miljøet ved bruk av solcellepanel, høy kvalitet termisk og lys-isolerende isolasjon, og holder en B energikarakter. 

Typer boliger tilgjengelig: Første etasjes leilighet, leilighet, penthouse leilighet. 
Inkludert: Garasje, oppbevaringsrom, felles svømmebasseng, heis, felles hage, klimaanlegg, varmeanlegg, oppvarmet gulv på bad. 
Annet: Havutsikt, Golfbane utsikt, nære havet, terrasse. 
Energikarakter: B 

Leiligheter starter på 350 000 €, Penthouse leiligheter starter på 585 000 €. 

Plantegninger er tilgjengelig. 

Spesifikasjoner: 
Område:
Los Arqueros
Klimaanlegg:
Ja
Garasje:
Ja
Hage:
Ja, felles
Terrasse:
Ja, 135 m2
Svømmebasseng:
Ja, felles
Oppvarmet gulv:
Ja, på bad
Etasjer:
1
Bruksareal:
144 m2
Tomt:
N/A
Soverom:
3
Bad:
2
Beliggenhet
 
584-AR-AP ID:16704.

 fb norsk

 

Kontaktinformasjon

Blanck AS
Bjerkåsholmen 115
3470 SLEMMESTAD

Tlf: (+47) 924 41 323 / (+47) 909 88 224

Organisasjonsnr. 974 412 659MVA


Her finner du oss

 

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og analysere trafikk til våre nettsider og for navigasjonsformål. Vi deler informasjon om bruken av sidene med sosiale medier, og eventuelle analysepartnere som vil kunne kombinere informasjonen med annen informasjon du har gitt dem eller de har samlet inn selv fra din bruk av deres tjenester. Du godtar cookier om du fortsetter å benytte våre sider.