• 1ew6xmbclhc00os0g4.jpg
  • 2pbtt5ln8i80cwsskc.jpg
  • 2ujun2kjso0088o8c8.jpg
  • 31hmqv8rnqw4oswsso.jpg
  • omzjbrhp7esgwsw8og.jpg
Eiendom Benahavis
Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis Eiendom Benahavis


Rekkehus til salgs i monte mayor

€265 000
Flott rekkehus med 2 soverom og 3 bad til salgs i bofellesskapet La Heredia de Montomayor. Dette er en av de flotteste stedene på Costa del Sol, og er en bolig bygd i klassisk Andalusian stil i flotte materialer.

Inngangen til huset er på bakkeplan med en privat hage med appelsin trær. En flott gammel tre dør leder inn i gangen med inngang til boligens gjestetoalett og stue med peis. Fra stuen og spisestuen kan du gå ut på terrassen med fantastisk utsikt over Middelhavet og fjellene rundt. På samme etasje er det også ett flott kjøkken med skyvedør ut mot spisestuen så du kan separere rommene når det er ønskelig, og i tillegg ett eget vaskerom. På overetasjen er boligens 2 soverom med egne bad og små balkonger. Det er også ett åpent område som vil være ideelt som for eksempel kontor.

Boligen har varmt/kaldt klimaanlegg, varme i gulvene, garasje og oppbevaring i kjelleren og tilgang til ett felles svømmebasseng.


Spesifikasjoner:
Område:
Monte Mayor
Klimaanlegg:
Ja, varm/kald
Garasje:
Ja
Hage:
Ja
Terrasse:
Ja, 72 m2
Svømmebasseng:
Ja, felles
Vaskerom:
Ja
Peis:
Ja
Oppvarmet gulv:
Ja
Etasjer:
2
Bruksareal:
145 m2
Tomt:
N/A
Soverom:
2
Bad:
3
Beliggenhet
 
496-MM-TH ID:49.

 fb norsk

 

Kontaktinformasjon

Blanck AS
Bjerkåsholmen 115
3470 SLEMMESTAD

Tlf: (+47) 924 41 323 / (+47) 909 88 224

Organisasjonsnr. 974 412 659MVA


Her finner du oss

 

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og analysere trafikk til våre nettsider og for navigasjonsformål. Vi deler informasjon om bruken av sidene med sosiale medier, og eventuelle analysepartnere som vil kunne kombinere informasjonen med annen informasjon du har gitt dem eller de har samlet inn selv fra din bruk av deres tjenester. Du godtar cookier om du fortsetter å benytte våre sider.