• Om oss
  • Om oss 2

ulrika spockeli propertiespain

Kort om meg, jeg, Ulrika Spockeli, holder til på Bjerkåsholmen i Asker og driver til daglig Vollen Båtservice AS og Haglebu Skisenter AS. Det var gjennom bekjente og helt tilfeldig at vi først kom oss til Benahavis. Men vi ble helt forelsket i stedet så jeg og min mann kjøpte oss leilighet der sommeren 2016. Jeg ønsker å formidle eiendommer i området og i samarbeid med Scott og Paula på bakgrunn av egne erfaringer og en ny utfordring i hverdagen. 

Formidler Propertiespain.no/se
Bjerkåsholmen 115
3470 Slemmestad-Oslo-Norge

Phone: +47 92441323

Propertiespain  er et anerkjent spansk eiendomsmeglerfirma, etablert i 1975. Propertiespain.no er en norsk representasjon. Opprinnelig kjøpte vi selv eiendom gjennom spanske Propertiespain og var utrolig godt fornøyd. Megler og eier Scott Marshall behandlet oss utrolig godt og alt stemte overens med det vi kjøpte. Derfor etablerte vi et bindeledd i Norge. Vi er spesialiserte på eiendommer i Benahavis (village) og har mange eiendommer som kun selges via oss - som ikke er vanlig i Spania. Vi kjenner området Benahavis svært godt og hjelper deg så godt vi kan for å gjøre deg like fornøyd som vi er. Her på våre nettsider finner du et knippe eiendommer fra vakre Benahavis kommune men spesielt fra Benahavis village. 

Her er en presentasjon av Scott Marshall og spanske Propertiespain:

eiendom spania

Paula Salamanca

 

Paula Salamanca er den lokale advokaten vi bruker og vi kan anbefale henne på det sterkeste. Hun snakker flytende engelsk og ordner alt det juridiske og praktiske i forbindelse med kjøp og salg av eiendom før, under og etter kjøpet. Hun har gjort og gjør alt papirarbeid for oss i Spania og det har fungert helt enestående.

www.paula-salamanca.com

 

 

 fb norsk

 

Kontaktinformasjon

Blanck AS
Bjerkåsholmen 115
3470 SLEMMESTAD

Tlf: (+47) 924 41 323 / (+47) 909 88 224

Organisasjonsnr. 974 412 659MVA


Her finner du oss

 

Disse nettsidene benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innhold og analysere trafikk til våre nettsider og for navigasjonsformål. Vi deler informasjon om bruken av sidene med sosiale medier, og eventuelle analysepartnere som vil kunne kombinere informasjonen med annen informasjon du har gitt dem eller de har samlet inn selv fra din bruk av deres tjenester. Du godtar cookier om du fortsetter å benytte våre sider.